Форум Monser DeathMatch

F
fuckingblender
ну давай нападай еще за ник забань форумный за англоязычное слово мы же тут все такие англичанины сидим
lovely.Sisichki
lovely.Sisichki
выдано за "безобразие"
F
fuckingblender
лол, уже второй админ видит оскорбление в его сторону когда я бы даже не додумался до такого в отличии от него лол. Его кстати сняли. для этого слова есть синонимы - возмущение, безрассудство, беспорядок. И конкретно в твою сторону я это сообщение не писал. Поэтому я не знаю че ты там мне выдала но сними!!!
lovely.Sisichki
lovely.Sisichki
не понимаю о чем вы
F
fuckingblender
я с тобой не на русском общаюсь или ты не русская?
lovely.Sisichki
lovely.Sisichki
На белорусский переведите пж
F
fuckingblender
лол, ужо другі адмін бачыць абразу ў яго бок калі я б нават не дадумаўся да такога ў адрозненні ад яго лол. Яго дарэчы знялі. для гэтага ёсць словы сінонімы - абурэнне, неразважлівасць, беспарадак. І канкрэтна ў твой бок я гэта паведамленне не пісаў. Таму я не ведаю че ты там мне выдала але здымі!!!
F
fuckingblender
хотя форум вроде для русскоязычной аудитори...........................
lovely.Sisichki
lovely.Sisichki
Паважаны гулец, я не зусім разумею ваша паведамленне, хутчэй за ўсё, у нас паўстаў моўны бар'ер, нічым не магу вам дапамагчы на дадзены момант.
F
fuckingblender
ты выдала мне што тое за тое што я па-твойму абразіў цябе, але я цябе не абражаў, можа быць мне на партугальскай табе напісаць?
F
fuckingblender
ці ты не ўмееш доўгі абзац чытаць, а толькі пару радкоў?
lovely.Sisichki
lovely.Sisichki
“мне што тое за тое што”
не разумею вас
F
fuckingblender
пад словам бязладдзе я не меў на ўвазе цябе
lovely.Sisichki
lovely.Sisichki
Вы пісалі мне на форумны рахунак, соотвестственно зварот ідзе да мяне, усяго добрага
F
fuckingblender
Кароче мне насрать че ты мне там выдала за то что я тебя видишь ли оскорбил хотя я этого не делал но раз у тебя проблемы с русским языком то ладно.. Просто знай что в случае если мне придется писать жалобу на тебя я буду уже общаться не с тобой.
Назад
Сверху